perjantai 17. kesäkuuta 2011

6 kuukautta!

Varjo onpi tänään tasan 6 kuukautta! Ihan uskomatonta miten nopeasti aika on kulunut. Vastahan tuo oli jotakuinkin tämän näköinen fiksu neitokainen


Ja nyt tuo ihan tosissaan on ajatellut kasvaa isoksi koiraksi. Minne se minun pikkuinen karvapalloni jäi?

Varjo ainakin tuntui ottavan kaiken ilon irti puolivuotispäivästään. Itse nukuin yöllä repaleisen tunnin ja mies kaiketi pari, kun juhlakalu pisti ranttaliksi. Energiaa oli vaikka muille jakaa ja kissan kanssa oli mielellään leikkinyt koko yön. Milloin olin kissan kanssa olohuoneessa nukkumassa, milloin otin myös Varjon sinne. Milloin kissa oli olohuoneessa ja milloin oltiin koko konkkaronkka makkarissa. Normaalistihan me nukutaan koiran kanssa makkarissa ja kissa yksinään olohuoneessa ja tuo järjestely onkin toiminut. Molemmat ovat nukkuneet tyytyväisinä. Mitä nyt aluksi kissa vaatii päästä hengaamaan makkariin ja pian tahtookin jo pois.
Yöllä oli siis todellakin kunnon pippalot. Toivottavasti tätä etappia ei juhlita kovin railakkaasti tänäkin yönä.

Vaikka alkaakin olla kova ikävä sitä pientä palleroa, niin onhan se aika ihanaa, että tuo kasvaa. Kaikki ilo otetaan kyllä irti pentuajasta, mutta on ihana huomata miten koiralla on yhä vain enempi kärsivällisyyttä, älyä ja vähän rauhallisuuttakin.Varjolla on myös hurjan hyvä keskittyminen, mikä on ihanaa uusia juttuja opetellessa. Ja tänään on jokaikisellä kerralla uskottu sanaa "ei" heti ensimmäisestä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti